LANA PUDAR, NA INSTAGRAMU NAJAVLJUJE: "Motivisana sam više nego ikad da ispišem nove stranice historije za svoju zemlju..."

Nakon velikog uspjeha, Lana Pudar se oglasila i na Instagramu, te se zahvalila svima na velikoj podršci.

  • Sport

  • 17. Feb. 2024  

  • 1

Lana Pudar, najbolja bh. plivačica, na Svjetskom prvenstvu u Dohi stigla je do bronzane medalje i tako napravila veliki uspjeh. Iako ima tek 18 godina Pudar je napravila brojne velike rezultate.

Nakon velikog uspjeha, Lana Pudar se oglasila i na Instagramu, te se zahvalila svima na velikoj podršci.

“Dvije nevjerovatne sedmice u Dohi su iza mene. Još jedna medalja dodana je kolekciju i na putu su se sreli neki nevjerovatni ljudi. Motivisana sam više nego ikad da ispišem nove stranice historije za svoju zemlju. Još jednom veliko hvala svima na podršci i ljubavi koju mi ​​pružate”, poručila je Lana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...