VUČIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU NA PROZIVKE DA VODE "KUPUSARSKU POLITIKU": "Daj Bože da i oni takvu vode, mi volimo kupus"

Vučić je rekao i da se nije vidio sa Plenkovićem, čak ni usput. Predsjednik Srbije učestvuje ne Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji, prenosi Tanjug.

  • Mini market

  • 17. Feb. 2024  

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je povodom izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, koji je rekao da Srbija ne vodi hibridni rat već "kupusaru" od politike, poručio da je to jedna prava i vrhunska politika i da bi bilo dobro da i oni takvu vode.

"Kupusarska politika - odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode", rekao je Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje da li se u Minhenu sreo sa hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem pošto je predsjednik Hrvatske rekao da "Srbija ne vodi nikakav hibridni rat već kupusaru od politike".

Vučić je rekao i da se nije vidio sa Plenkovićem, čak ni usput. Predsjednik Srbije učestvuje ne Minhenskoj sigurnosnoj konferenciji, prenosi Tanjug.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...