VLADO ĐAJIĆ, NA KONCERTU OPSKURNOG BAJE MALOG KNINDŽE: „1991. otišao sam u Slavoniju i ostao do kraja i branio…“

-Pojedini su pokušali to da zabrane, izmišljali razne razloge, a njima zapravo samo smeta srpska trobojka, kazao je on.

  • Mini market

  • 18. Feb. 2024  

  • 2

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da bez Srbije nema Republike Srpske, kao i da je njegov cilj da djeca imaju budućnost u Banjoj Luci, da se sačuva i Banjaluka i RS.

"Banjaluka slavi Dan državnosti Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Bez Srbije nema Republike Srpske, a nas nema bez Republike Srpske i našeg predsjednika Milorada Dodika. Mi ćemo zato da slavimo Dan državnosti Srbije, iako su u Banjaluci branili da slavimo", rekao je Đajić pod čijim je pokroviteljstvom održan koncert povodom Dana državnosti Srbije.

-Pojedini su pokušali to da zabrane, izmišljali razne razloge, a njima zapravo samo smeta srpska trobojka, kazao je on.

"Moj rad je human i patriotski. Medicinu sam završio u vrijeme kada je bilo teško i upisati. A sve da bih pomagao narodu, 1991. otišao sam u Slavoniju i ostao do kraja i branio. Zato sam i danas tu, uz Milorada Dodika da bismo odbranili Republiku Srpsku i Banjaluku. Da spriječimo ovo što danas rade u Banjaluci, uništavaju, kradu i dovode do propasti", naveo je Đajić.

Na koncertu u sportskoj dvorani "Starčevica" u Banjaluci nastupali su Kulturno-umjetničko društvo "Piskavica", pjevač Aleksandar Dulić, te opskurni Baja Mali Knindža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...