SNIMAK ŠOKIRAO GRAĐANE: Muškarac ušmrkavao drogu na terasi kafića usred dana i pred brojnim gostima (VIDEO)

Policijski službenici su po dojavi brzo reagirali i odveli mladića

  • Hronika

  • 18. Feb. 2024  

  • 0

Zabrinjavajuću snimku na kojoj je vidljivo kako jedan mladić na javnom mjestu, točnije na terasi ugostiteljskog objekta u samom centru Slavonskog Broda, šmrče drogu, portalu SB Online poslao je zabrinuti čitatelj, pitajući se pritom je li ovakvo ponašanje zaista moguće.

Takav slučaj je, složit će se mnogi, za svaku osudu, pogotovo ako se u obzir uzme mjesto na kojem se sve zbilo.

Što je zapravo navelo mladića na takav čin i kako se uopće usudio to napraviti na javnom mjestu, gdje se nalazio veći broj gostiju i prolaznika, ostaje poznato samo njemu.

Prema informacijama SB Onlinea, policijski službenici su po dojavi navedenog događaja brzo reagirali i odveli mladića u policijsku postaju. Glasnogovornica PU brodsko-posavske, Kata Nuić, potvrdila je da su upoznati s navedenim događajem te da postupaju u okvirima svoje nadležnosti.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...