AKO PJESME SA SPOTIFYJA ŽELITE SLUŠATI I OFFLINE: Možete ih preuzeti na vrlo jednostavan način

Preuzimanje pjesama s popularnog servisa za internetski streaming za slušanje dok nismo spojeni na internet ne samo što je moguće, već je i prilično jednostavno.

  • HiTec

  • 19. Feb. 2024  19. Feb. 2024

  • 0

Korištenjem načina rada Offline možete biti sigurni kako nećete trošiti mobilni promet podataka dok slušate pjesme koje ste preuzeli.

Kako na Spotifyju preuzeti pjesme za slušanje izvan mreže?

Glazbu (i podcastove) možete preuzeti iz Spotifyja na aplikacijama za mobitele i desktop (ali ne i u Spotify Web Playeru).

Kako preuzeti glazbu na Spotifyju na svom mobilnom uređaju?

Otvorite aplikaciju Spotify i pronađite pjesmu, album ili popis za reprodukciju koje želite preuzeti za slušanje dok ste offline.

Kako biste preuzeli pojedinačnu pjesmu, prvo ćete je morati dodati na popis za reprodukciju. Najjednostavnije ćete to učiniti kuckanjem na simbol + (plus) tijekom reprodukcije pjesme. Također, možete izraditi popis za reprodukciju i ručno dodati pjesme.

Kako biste preuzeli album ili popis za reprodukciju, potražite ih, kucnite ono što želite slušati, i zatim potražite dugme Preuzimanje (Download - strjelica okrenuta prema dolje u krugu). Naći ćete ga iznad popisa pjesama, s lijeve strane dugmeta Play.

Kucnite ga. Sadržaj bi trebao biti preuzet na vaš uređaj.

Kako preuzeti glazbu na Spotify na desktop računalu?

Otvorite aplikaciju Spotify na računalu i provjerite jeste li prijavljeni.

Nađite album ili popis za reprodukciju koji želite preuzeti i kliknite dugme za preuzimanje (strjelica okrenuta prema dolje smještena u ravnini s dugmetom Play). Popis će biti preuzet i moći ćete mu pristupiti i slušati i izvan mreže.

Za razliku od pjesama, možete preuzeti pojedinačne podcaste za izvanmrežno slušanje. Potražite podcast koji želite slušati i odaberite ga kako biste postavili popis epizoda. Dugme Download se nalazi u donjem lijevom kutu svake epizode. Kliknite ga i preuzmite sadržaj.

Kako pronaći sve što ste preuzeli na Spotifyju?

Otvorite aplikaciju Spotify i kliknite Your Library (Vaša zbirka). Pomaknite se kroz opcije sve dok ne nađete Download. Kliknite to kako biste otkrili potpuni popis svega što ste preuzeli na Spotifyju.

Preuzeti sadržaj može biti sortiran na više načina kako biste lakše našli ono što tražite. Prema zadanim postavkama, sortiran je vremenu preuzimanja (Recents). No, možete koristiti i Recently Added (nedavno dodano), Alphabetical (po abecedi) ili Creator (po autoru).

Zašto biste trebali preuzeti glazbu na Spotify?

Preuzimanje sadržaja znači kako će biti na raspolaganju za slušanje izvan mreže. Moći ćete mu pristupiti bez obzira jeste li se namjerno skinuli s mreže (kako biste, primjerice, uštedjeli podatkovni promet) ili ste ostali bez pristupa mreži.

Kako (i zašto) omogućiti Spotifyjev izvanmrežni način rada?

Nakon što preuzmete neki sadržaj za slušanje izvan mreže, možete omogućiti Spotifyjev izvanmrežni način rada (Offline). Dostupan je samo ako plaćate za korištenje tog servisa.

Otvorite aplikaciju Spotify na mobilnom uređaju i prijavite se. Kucnite svoj profil u gornjem lijevom kutu, a zatim Settings and Privacy. Pomaknite se prema dolje dok ne Offline Mode, pod kategorijom Playback. Kliknite sklopku na desnoj strani.

Korisnici usluge Spotify Premium mogu preuzeti do 10 tisuća pjesama na pet različitih uređaja, za ukupno 50 tisuća pjesama. Dovoljno za više od tri mjeseca slušanja bez prestanka.

Ako koristite Spotify besplatno, ne možete preuzimati pjesme, ali možete podcaste. Imajte na umu kako se aplikacija Spotify mora povezati s internetom barem jednom u 30 dana, ako želite sačuvati preuzeti sadržaj, piše Make Use Of.

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...