„ARLAUČU LI HODŽE U TATARSTANU, TAMO NEMA SRPSKIH NEKRETNINA….“: Društvene mreže gore nakon Dodikove posjete džamiji, ukinuo je komentare, ali bilo je kasno…

„Slobodna Bosna donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 21. Feb. 2024  21. Feb. 2024

  • 1

Ne stišavaju se reakcije nakon objave predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika na društvenoj mreži X.

Naime, Dodik je objavio kako je u Tatarstanu obišao pravoslavnu crkvu i džamiju, a onda su uslijedile burne reakcije. „Slobodna Bosna donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Posjetio sam danas pravoslavni hram u Kazanju u Republici Tatarstan, a nakon hrama obišao sam i džamiju u ovom gradu. Hvala domaćinima na srdačnom dočeku delegacije iz Republike Srpske, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...