TURCI RAZVILI MILIONSKI BIZNIS U BOSNI I HERCEGOVINI: Pohvalili se enormnom zaradom, ali ni to nije sve...

Kompanija je postigla značajan uspjeh plasirajući svoje proizvode širom svijeta.

  • Ekonomija

  • 21. Feb. 2024  21. Feb. 2024

  • 0

Kompanija Pobjeda-Rudet Goražde, članica turske firme Kirlioglu Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi, objavila je rezultate poslovanja za prošlu godinu. Sa ukupnim prihodom od 40 miliona KM, kompanija je ostvarila značajan rast, čime je potvrdila svoj status kao lider u proizvodnji inicirajućih sredstava za civilnu upotrebu.

Jedan od ključnih faktora uspjeha Pobjeda-Rudet Goražde leži u fokusu na izvozu na strana tržišta. Kompanija je postigla značajan uspjeh plasirajući svoje proizvode širom svijeta.

Ova strategija je rezultirala rastom ukupnih prihoda, a istovremeno je doprinijela i jačanju pozicije kompanije na međunarodnom tržištu.

Uprkos izazovima poslovanja, Pobjeda-Rudet Goražde nastavlja ostvarivati kontinuirani rast. U prošloj godini, kompanija je ostvarila dobit od 5,5 miliona KM, što predstavlja blagi porast u odnosu na prethodnu godinu.

Pobjeda-Rudet Goražde nastavlja tradiciju dugogodišnjeg proizvođača inicirajućih sredstava za civilnu upotrebu.

Vlasnik Pobjeda-Rudet Goražde, turska firma Kirlioglu Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi, pokazala je snažnu posvećenost dugoročnom uspjehu kompanije. Ova partnerska sinergija omogućava razmjenu resursa, stručnosti i tehnoloških inovacija, što direktno doprinosi konkurentske prednosti Pobjeda-Rudet Goražde na globalnom tržištu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...