BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI: Niko ne vjeruje kako izgleda slavna glumica, nedavno je rodila blizance…

Blizanci su prva djeca nje i Philipa, a nakon njihova dolaska na svijet podršku i čestitke uputile su im i brojne slavne kolege.

  • Estrada

  • 21. Feb. 2024  

  • 0

Holivudska glumica Hilary Swank bila je glavna zvijezda premijere svog novog filma "Ordinary Angels", u SVA Theatre u New Yorku, gdje je zablistala u glamuroznom izdanju.

49-godišnja dvostruka dobitnica Oscara oduševila je prisutne haljinom otvorenih ramena, a koja je istaknula njezin bogat dekolte. Bio joj je ovo jedan od prvih izlazaka na crveni tepih otkako je prije deset mjeseci poželjela dobrodošlicu svojim blizancima Ayi i Ohmu, a s njom je bio i suprug Philip Schneider.

Hilary je ovih dana privukla pažnju svojih obožavatelja nakon što je konačno otkrila imena svoje djece, objavivši na Instagramu njihovu rijetku fotografiju kojoj sjede na plaži, a pored njih su u pijesku ispisana njihova imena - Aya i Ohm.

Hilary je djecu dobila djecu sa svojim suprugom Philipom početkom aprila 2023. godine, a ovih se dana vratila poslu, tačnije promociji novog filma "Ordinary Angels".

Blizanci su prva djeca nje i Philipa, a nakon njihova dolaska na svijet podršku i čestitke uputile su im i brojne slavne kolege.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...