NIJE LAKO BITI PREDSJEDNIK SRBIJE: Vučić tvrdi da dnevno dobije 50 prijetnji smrću

Kaže i da dnevno bude izgovoreno 150.000 laži o njemu

  • Mini market

  • 21. Feb. 2024  

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić požalio se sinoć u intervjuu za RTS da na dnevnom nivou dobije 50 prijetnji smrću, te je zamolio ljude "da se stave u njegove cipele".

Vučić je kazao da njegova porodica i djeca dobiju 50 prijetnji smrću na dnevnom nivou, da 100.000 ljudi na najuvredljivi način govori o njemu, te da dnevno bude izgovoreno 150.000 laži o njemu.

Istakao je kako mora da gleda da ne prekorači granice, da bude pristojan i ne obruka državu na bilo kojem jeziku da govori, te poručio kako mu je najbitnije geslo da posluša i drugu stranu.

- Niko ne može da mi ospori marljivost - dodao je Vučić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...