DETALJI SVIREPOG ČINA KOD TUZLE: Operisan muškarac osumnjičen za ubistvo žene, riječ je o...

(...) o državljanu Mađarske.

  • Hronika

  • 21. Feb. 2024  

  • 0

Muškarac koji je danas hospitalizovan na UKC Tuzla sa ranama u predjelu abdomena je operisan i trenutnoj se nalazi u stabilnom stanju, kazala je glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a TK pronašli su jutros u mjestu Lipnica (grad Tuzla) nakon dojave, beživotno tijelo ženske osobe te muškarca s teškim povredama stomaka.

Kako je poručila Aščerić operacija je završena, a pacijent se nalazi na kontrolisanoj mehaničkoj ventilaciji. Trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Operisani muškarac je smješten u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju.

Podsjećamo, on je danas hospitalizovan nakon što su policijski službenici Uprave policije MUP-a TK pronašli jutros u mjestu Lipnica (grad Tuzla) nakon dojave, beživotno tijelo ženske osobe te muškarca s teškim povredama stomaka.

Kako je rečeno, riječ je o državljanu Mađarske. Sumnja se da je usmrtio svoju suprugu, a potom pokušao izvršiti samoubistvo, navodi N1.

Dežurni tužilac će naložiti obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti žene.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...