ZBUNILA OBOŽAVATELJE: Slavna glumica pojavila se bez vjenčanog prstena i potaknula glasine o razvodu (FOTO)

Blanchett je primijećena bez prstena i ranije ovog mjeseca.

  • Žena

  • 21. Feb. 2024  

  • 0

Glumica Cate Blanchett zbunila je svoje obožavatelje na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada BAFTA kada se pojavila bez vjenčanog prstena.

Inače, glumica je od 1997. u braku s dramaturgom Andrewom Uptonom, no on joj ovoga puta nije pravio društvo na svečanoj dodjeli, prenosi Daily Mail.

Blanchett je primijećena bez prstena i ranije ovog mjeseca, kada je prisustvovala događaju u New Yorku u Muzeju moderne umjetnosti. Na Pariskoj sedmici mode, prošle godine u oktobru, također nije nosila vjenčani prsten. Izvor blizak paru kazao je da je ovo iznenadilo sve njihove prijatelje.

image

Uz to, par nije viđen u javnosti od avgusta prošle godine, a svoju su vilu u Melbourneu stavili na tržište.

Porodična kuća s tri spavaće sobe, koju je par kupio 2006. godine, bit će prodana na dražbi s prosječnom cijenom od 2.25 do 2.45 miliona dolara. Par živi u Ujedinjenom Kraljevstvu od 2015. i još uvijek zajedno posjeduju nekoliko drugih nekretnina u Engleskoj i Australiji.

Inače, Blanchett je u karijeri osvojila dva Oscara i tri Zlatna globusa, a s Uptonom ima trojicu sinova, Dashiella (22), Romana (19) i Ignatiusa (16) te kćer Edith (8).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...