PONOĆNI HAOS U HRVATSKOM SABORU, PALE TEŠKE RIJEČI: „Mislite li vi da su branitelji za to ginuli, bando lopovska“; „Kleknimo skupa, sve ostaje…“

O prijedlogu opozicije da se odmah raspusti, Sabor raspravlja od srijede u 15 sati i još nema izgleda da će uskoro završiti, za raspravu je prijavljeno još 38 zastupnika.

  • Regija

  • 22. Feb. 2024  22. Feb. 2024

  • 0

Na ustrajavanju opozivije da se Hrvatski sabor odmah raspusti i raspišu izbori za novi saziv, o čemu Sabor raspravlja od srijede poslijepodne, HDZ-ov Goran Ivanović iza ponoći je odgovorio nudeći joj besplatne izborne slogane.

SDP-ov bi slogan mogao biti „Stanujete fiktivno, naplaćujte aktivno“, Možemo „Mi travu ne kosimo, mi ju motamo“, Mostov „Budi Spiderman, umreži se s nama“, SSiP-ov „Kleknimo skupa“, slogan Centra „Sve ostaje u obitelji“ itd., šaljivo je predložio zastupnik.

Njegov prijedlog uslijedio je nakon što su teške riječi razmijenile HDZ-ova Majda Burić i Dalija Orešković (SSIP).

Burić je zastupnicu SSIP-a prozvala da je sve branitelje nazvala karcinomom hrvatskog društva, da je klečeći molila neke suspektne ljude za posao, da je članica pet-šest stranaka koje joj služe kao bankomat.

-Vi ste klevetnica, klevetnička banda, koja mrzi HDZ, a vjerojatno i sama sebe, rekla joj je Burić.

Orešković je HDZ prozvala da podriva demokratski karakter države, da lešinari na braniteljima, da je državu pretvorio u zemlju lopova i mafijaše na vlasti. Mislite li vi da su branitelji za to ginuli, bando lopovska, vikala je prema Burić i HDZ-ovim zastupnicima.

-Predsjednik Republike Zoran Milanović za Orešković je rekao da mu je najveći „zez“, no to njoj nije dovoljno, ona drži moralne lekcije, ona sve zna, iznad svega je, rekao je Ivanović.

O prijedlogu opozicije da se odmah raspusti, Sabor raspravlja od srijede u 15 sati i još nema izgleda da će uskoro završiti, za raspravu je prijavljeno još 38 zastupnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...