OTKRIO NJEGOV AGENT: "Denis voli Bosnu, otac Remzija mu je iz Fojnice, majka Taiba iz Banja Luke"

Od novembra 2022. godine odigrao je pet utakmica za U21 Njemačku, te pogodio dva puta.

  • Sport

  • 22. Feb. 2024  22. Feb. 2024

  • 0

FIFA je jučer i definitivno potvrdila da Denis Huseinbašić može igrati za Bosnu i Hercegovinu.

Husenbašić i Fudbalski savez BiH poslali su zahtjev za promjenu sportskog državljanstva koju je FIFA Komitet za status igrača prihvatio te je otklonjena i posljednja prepreka da ovaj fudbaler obuče dres Zmajeva, piše Raport.ba.

Prije tačno godinu dana Mario Prskalo, agent Denisa Huseinbašića, otkrio je neke zanimljive detalje o njemu.

Agent koji je inače rođeni Mostarac otkrio je tada da je Denisov otac Remzija iz Fojnice, a majka Taiba iz Banja Luke, te da je sam Denis bosanski patriota.

Ono još važnije otkrio je o kakvom se radniku radi kada je u pitanju ovaj 1,84m visoki veznjak vrijedan 4,5 miliona eura. Ali i kako su velike njegove ambicije.

“Zajedno radimo od 2019. godine kada je bio u U19 Offenbachu, a evo sada je u Kolnu, u Bundesligi. On tu neće stati sa napretkom, jer zna da jedino konstantan rad donosi rezultate i upsjeh. Ni njega ni mene ne zanima nešto od danas do sutra", rekao je Prskalo za Reprezentacija.ba.

Od novembra 2022. godine odigrao je pet utakmica za U21 Njemačku, te pogodio dva puta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...