"KAO MAČKE U FEBRUARU": Nastup hrvatskog pjevača Saše Lozara na Dori postao glavna tema šala na Twitteru (VIDEO)

Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan - kaže kroz smijeh Lozar

  • Estrada

  • 23. Feb. 2024  

  • 0

Iza nas je prva polufinalna večer hrvatske Dore 2024., a kao i uvijek, internet i društvene mreže su prepune reakcija na muzičare koji su jučer nastupili.

Jedan od takmičara koji se našao u centru pažnje zbog svoje izvedbe koja na trenutak nije zvučala baš najbolje je voditelj i pjevač Saša Lozar. Uprkos urnebesnom falšu na nastupu, Lozar je uspio izboriti svoje mjesto u nedjeljnom finalu Dore 2024. i još uvijek ima šanse nastupiti na ovogodišnjem Eurosongu.

No društvene mreže, naravno, gore. I prepune su šala na Lozarov nastup.

Nekoliko sati nakon kraja natjecanja, Saša Lozar se na Instagramu obratio svojim pratiocima i prokomentirao to što je postao "viralan".

- Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Je****. Shit happens. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti - rekao je Lozar kroz smijeh.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...