ADEMIR SPAHIĆ NAJAVLJUJE DRAMU U SARAJEVU: "Nikšić i Šteta su pokušali da blate moje ime, SVE ĆU OBJAVITI...!" (VIDEO)

"Pričat ću o svim neregularnostima koje su bile. Vodimo računa o našim pacijentima. Za to što imam dokaze i sve ću iznijeti", kazao je Spahić.

  • Društvo

  • 23. Feb. 2024  

  • 1

Vlada Kantona Sarajevo jučer je smijenila Upravni odbor Doma zdravlja KS-a, na čelu s predsjednikom Ademirom Spahićem.

Ova odluka donesena je nakon što Skupština KS-a nedavno nije usvojila Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju ove javne ustanove za 2022. godinu. Ademir Spahić ovaj epilog najavio je prije nekoliko dana

"Od danas ja više ne izvršavam funkciju predstavnika Upravnog odbora. Jučer na Vladi su smijenjeni svi upravni odbori. Nikšić voli ljude iz saobraćaja i elektroprivrede. Osjećam se rasterećeno. Zahvalan sam nakon tri godine gledanja sve te situacije koja je vladala. Umorio sam se od tih stvari. Radostan sam što je došlo do razrješenja, ali ne na ovakav način", rekao je Spahić.

Dodaje da će se njegov advokat obratiti, te zatražiti da se objasni zašto je smijenjen Upravni odbor.

"Smijenjen je zbog skupštinske većine. Većinom su bili suzdržani. Pozivam da dođe neko od tih zastupnika sa jasnim dokazima i dokumentima, šta su rješenja... Ovo je bilo očekivano. Nikšić i Šteta su pokušali da blate moje ime sa spinovima i izmišljotinama koje je demantovala Američka ambasada. Pričat ću o svim neregularnostima koje su bile. Vodimo računa o našim pacijentima. Za to što imam dokaze i sve ću iznijeti", kazao je Spahić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...