BAŠ, ŠTETA, U TOP FORMI JE: Utrka u kojoj je trebala nastupiti Elvedina Muzaferija otkazana je zbog ogromnih količina snijega koje su pale u posljednja dva dana i...

(...) neće biti nadoknađena.

  • Zabava

  • 24. Feb. 2024  24. Feb. 2024

  • 0

Planirana utrka Super G-ja u italijanskoj Val di Fassi je otkazana i neće biti nadoknađena.

Razlog za otkazivanje utrke, koja je trebala početi u 11 sati, su ogromne količine snijega koje su pale u posljednja dva dana u ovom poznatom italijanskom skijalištu, prenose Vijesti.ba.

Podsjetimo, u Val di Fassi su danas i sutra skijašice Svjetskog kupa trebale voziti utrke u disciplini Super-G. Naša Elvedina Muzaferija trebala je startati sa brojem 25, što je za nju najbolja startna pozicija do sada u Svjetskom kupu.

Organizatori su poručili da će uložiti napore da osposobe stazu za sutrašnju utrku.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...