DETALJI NAPADA NA BOKSERA U NOVOM PAZARU: Svađa nastala oko parkinga, a onda je sve ESKALIRALO!

Tuči je prethodila svađa oko parkinga.

  • Hronika

  • 24. Feb. 2024  

  • 0

Kubanski bokser, napadnut u Novom Pazaru, zadobio je povrede glave, u tuči u kojoj je korišten i nož, ali je riječ o lakšim telesnim povredama.

"Prvo je nastala svađa ispred kafane Kosovo oko parkinga, kada je došlo do tuče između jednog Novopazarca i Kubanca. Tuča se završila, a Novopazarac je sa još nekoliko drugova došao da se osveti i upao u kafanu sa nožem i posjekao boskera u predjelu glave", kaže jedan od očevidaca.

Policija je identifikovala napadače i intezivno traga za počiniocima i na rasvjetljavanju ovog incidenta.

Sutra se u Novom Pazaru održava Bokserska liga Srbije gdje će snage odmeriti bokseri iz tog grada i Sombora, za koje se takmiči i bokser koji je večeras povrijeđen u tuči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...