ŽELJKO KOMŠIĆ I DENIS BEĆIROVIĆ PRAVE PRIJEM U VIJEĆNICI 28. FEBRUARA POVODOM DANA NEZAVISNOSTI: Vrh SDP-a bježi iz Sarajeva, ne žele prisustvovati, EVO GDJE IDU...

U isto vrijeme, dakle 28. februara u 18.00 sati, u Brčkom će biti organizirana tribina povodom Dana nezavisnosti

  • Politika

  • 25. Feb. 2024  25. Feb. 2024

  • 19

Kako javlja portal Istraga.ba kojeg uređuje Avdo Avdić, rukovodstvo SDP-a Bosne i Hercegovine, preciznije predsjednik Nermin Nikšić i dopredsjednik Vojin Mijatović ignorisat će partijskog kolegu i člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića i neće prisustvovati svečanom prijemu povodom 1. marta Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

alt

Naime, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i njegov kolega Denis Bećirović organizirat će u Vijećnici 28. februara u 18 sati svečani prijem povodom 1. marta Dana nezavisnosti.

U isto vrijeme, dakle 28. februara u 18.00 sati, u Brčkom će biti organizirana tribina povodom Dana nezavisnosti na kojoj će prisustvovati Nermin Nikšić i Vojin Mijatović.

Ovim potezom rukovodstvo SDP-a BiH pokazalo je da ne pridaje značaj Denisu Bećiroviću, kao ni prijemu u Vijećnici, te će otići iz Sarajeva u Brčko i tamo dati značaj tribini koja će biti organizirana, javlja Istraga.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...