HAOS U SRBIJI: Uhapšen predsjednik Vojnog sindikata, oglasila se Marinika Tepić...

Ministar odbrane i predsjednik vladajućeg SNS-a Miloš Vučević nedavno je izjavio i da sindikati u vojsci nikome ne trebaju.

  • Regija

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

Policija je jutros privela predsjednika Vojnog sindikata Srbije Novicu Antića, objavila je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„Upala mu u stan i odvela. Sedam dana pošto je ministar vojni Miloš Vučević zapretio da ovakvi sindikati ne smeju da postoje! Mogu za šta hoće da ga terete da bi izazvali smenu Antića i postavili svoje VBA ljude“, objavila je Tepić na mreži X.

Podsjetimo, u poslednje vrijeme, Vojni sindikat Srbije istupao je u javnosti upozoravajući na pritiske i udar vlasti na njih.

Ministar odbrane Srbije i predsjednik vladajućeg SNS-a Miloš Vučević nedavno je izjavio i da sindikati u vojsci nikome ne trebaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...