MIODRAG VLAHOVIĆ NAKON DODIKOVE POSJETE: "Ko sada iz opozicije može biti protiv inicijative za smjenu Mandića?"

On je istakao i da je ćutanje Ministarstva vanjskih poslova nedopustivo i sramotno.

  • Regija

  • 27. Feb. 2024  

  • 0

Posjeta predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska Milorada Dodika znači brutalno i bezočno negiranje svih vrijednosti i principa na kojima počiva Crna Gora, poručio je diplomata i predsjednik Crnogorskog helsinškog odbora (CHO) Miodrag Vlahović.

"Ko sada iz opozicije moźe biti protiv inicijative za smjenu A. Mandića?", upitao je Vlahović na društvenoj mreži X.

On je istakao i da je ćutanje Ministarstva vanjskih poslova nedopustivo i sramotno.

Predsjednik bh. entiteta RS tačno u 12:30 sati došao je na sastanak sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, podsjeća Pobjeda.

Dodik je došao ispred zgrade parlamenta u džipu pod rotacijom, a njegovo pojavljivanje prorpaćeno je negodovanjem građana koji protestuju zbog njegove posjete Crnoj Gori.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...