SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZENICE: Kamion na magistralnom putu M-17 udario 73-godišnjakinju

Staricu je udarilo teretno motorno vozilo marke DAF, kojim je upravljao M. A. iz Tešnja.

  • Hronika

  • 27. Feb. 2024  27. Feb. 2024

  • 0

U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 18.10 sati dogodila na magistralnom putu M-17, u mjestu Pehare kod Zenice, teške i životno ugrožavajuće povrede zadobila je 73-godišnja starica T. F. - potvrdio je Feni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

Staricu je udarilo teretno motorno vozilo marke DAF, kojim je upravljao M. A. iz Tešnja.

“Povrijeđena pješakinja je prevezena kolima Hitne pomoći te je hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici Zenica, gdje se nalazi na posmatranju”, kazao je Valentić.

On je istakao kako se zbog ove nezgode saobraćaj na toj dionici puta M-17 odvijao otežano, jednom trakom, ali je nakon uviđaja, koji su obavili pripadnici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave 1, normaliziran u 20.00 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...