O NJEMU BRUJI TURSKA: Edin Džeko od stručnog štaba Fenerbahcea dobio...

“Osjećam u posljednje vrijeme da mi treba pola dana više za odmor, nego što je to bilo prije” otkrio je nedavno Edin Džeko.

  • Sport

  • 28. Feb. 2024  

  • 0

Edin Džeko (37) u Fenerbahceu ima specijalan status, a to potvrđuju i novi napisi turskih medija.

Fotosport piše kako je Džeko od stručnog štaba ekipe dobio dozvolu za poseban režim treninga.

Džeko, navodno, ima pravo da preskoči jedan trening u sedmici, a oslobođen je i dodatnih treninga među kojima su kondicijski.

Turski novinari idu toliko daleko da otkrivaju kako je Džeko dobio i poseban režim ishrane od nutricionista koje angažuje Fener. Naime, po novim preporukama za ishranu, ako je vjerovati turskim novinarima, više će jesti trešnje, jagode, grožđe i lubenice, te avokado. Navodno trebalo bi više da pije čajeve od kurkume i đumbira.

“Osjećam u posljednje vrijeme da mi treba pola dana više za odmor, nego što je to bilo prije” otkrio je nedavno Edin Džeko.

Džeko je ove sezone u 32 susreta dao čak 22 gola za Fenerbahce i sedam puta asistirao.

Fenerbahce drugog marta gostuje Hataysporu. Više nisu prvi na tabeli u Superligi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...