NAPAD U BANJOJ LUCI: Bačena bomba u dvorište na Laušu

Mediji prenose da je oštećena kuća u Ulici Bose Živković u banjalučkom naselju Lauš gdje je noćas bačena bomba.

  • Hronika

  • 28. Feb. 2024  

  • 0

Policija traga za osobom koja je noćas bacila eksplozivnu napravu u dovrište kuće u Banjoj Luci.

Od posljedica eksplozije došlo je do oštećenja imovine.

Mediji prenose da je oštećena kuća u Ulici Bose Živković u banjalučkom naselju Lauš gdje je noćas bačena bomba.

Navodno je oštećeno vozilo, ali i fasada na kući, a na sreću nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz PU Banja Luka navode da se preduzimaju sve mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti i identifikovanju izvršioca.

"Naime, jutros oko tri časa, Policijskoj upravi Banja Luka prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih u dovrište porodične kuće u Banjoj Luci bacilo eksplozivnu napravu, za sada nepoznatih karatkeristika, usled čega je došlo do oštećenja imovine oštećenog lica. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka", navode iz policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...