"NIKAD NEĆU OPROSTITI": Severina poslala znakovitu poruku o narcisoidnim osobama

Je li Severina ovime htjela poslati poruku o odnosu s bivšim partnerom Milanom Popovićem...

  • Estrada

  • 28. Feb. 2024  

  • 0

Severina je poslala znakovitu poruku na Instagramu, o odnosu s narcisoidnom osobom i posljedicama koje to ostavlja na čovjeka.

Pjevačica je na Instagram Storyju objavila ispovijest s profila "Once upon a narcissist", gdje žena koja se izvukla iz odnosa s narcisoidnima osobama objašnjava zašto nikad neće oprostiti svom partneru. "Nikad neću zaboraviti što su mi napravili. Još sumnjam u sebe, još se ne osjećam sigurno na svijetu... Ukrali su mi sigurnost, kako da to oprostim?", govori žena u videu.

 

Zatim je Severina objavila i video u kojem druga žena objašnjava kako će narcisoidna osoba pomno planirati osvetu. "Uzet će dane, tjedne, mjesece pa čak i godine da vam se osvete", govori ona.

Je li Severina ovime htjela poslati poruku o odnosu s bivšim partnerom Milanom Popovićem...

(Index.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...