TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Dvije osobe poginule kod Doboja

Nesreća se desila jutros na regionalnom putu R1–3103 Doboj-Modriča.

  • Hronika

  • 29. Feb. 2024  

  • 0

Dobojlije T.J. (59) i Z.P. (63) poginuli su jutros u sudaru Passata s kamionom dok je povrijeđen V.J., sin jednog od nastradalog.

Nesreća se desila jutros na regionalnom putu R1–3103 Doboj-Modriča.

Oko 6.45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao A.S. iz Kalesije, koje je upravljao kamionom Volvo sa priključnim vozilom marke Schmitz i T.J. sa područja Doboja, koji je upravljao automobilom Passat sa kojim se u vozilu na mjestu suvozača nalazio V.J. sa područja Doboja i njegov saputnik Z.P. iz istog grada", navode iz policije za Nezavisne. 

Uviđaj na licu mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...