PRVA DAMA FRANCUSKE: Brigitte Macron još jednom pokazala kako izgleda vječna elegancija (FOTO)

Crna haljina s geometrijskim uzorkom, ukrašena upečatljivim zlatnim dugmadima pozicioniranim na ramenu, pristajala joj je kao salivena.

  • Žena

  • 01. Mar. 2024  

  • 0

Katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani bio je gost francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i prve dame Brigitte Macron prilikom službene posjete Francuskoj. U njegovu čast organizirana je i državnička večera.

Brojne poznate osobe iz francuskog političkog i javnog života prisustvovale su večeri, primjerice bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy te slavni nogometaš Kylian Mbappé.

 

Brigitte i Emmanuel u društvu Kyliana MbappéaFoto: Profimedia

Prva dama tradicionalno je zablistala u elegantnoj večernjoj haljini kakve najčešće bira za ovakve prilike. Vjerna je dugačkim modelima ravnog kroja, s dugim rukavima i vrlo često povišenim ovratnikom.

Brigitte Macron, Tamim bin Hamad Al Thani i Emmanuel MacronFoto: Profimedia

Takvu varijantu haljine odabrala je i ovaj put. Naravno, model s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton, s kojom sarađuje otkako je postala prva dama.

Crna haljina s geometrijskim uzorkom, ukrašena upečatljivim zlatnim dugmadima pozicioniranim na ramenu, pristajala joj je kao salivena.
Uz nju je odabrala crne satenske salonke sa zlatnim detaljem i visokom tankom potpeticom te malu ručnu torbicu.

Haljina u crnoj boji opet se pokazala kao nepogrešiva opcija, ali i dobra promjena za prvu damu koja voli bijele varijante ovakvih modela, prenosi Zadovoljna.hr.

Emmanuel i Brigitte Macron dočekuju katarskog emiraFoto: AFP

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...