U MOSTARU "PAO" SARAJEVSKI DILER SA POTJERNICE: Pronađena i droga

“Nakon sto je izvršeno lociranje predmetne osobe ista je lišena slobode, a na osnovu usmene naredbe Opštinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji je isti koristio i kojom prilikom je pronadjena veća količina raznih vrsta opojnih droga", navode iz MUP- HNK.

  • Hronika

  • 01. Mar. 2024  

  • 0

Pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNK su sproveli operativnu akciju na području grada Mostara kojom prilikom su izvršili lociranje osobe D.V.( 1999.) iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica. Potvrđena je ova informacija iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U svom zvaničnom saopćenju su naveli:

“Dana 1.3.2024. godine pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNK su sproveli operativnu akciju na podrucju grada Mostara kojom prilikom su izvršili lociranje osobe D.V. 1999 iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica i za koju su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na podučju garda Mostara”, istaknuli su.

Potom su dodali:

“Nakon sto je izvršeno lociranje predmetne osobe ista je lišena slobode, a na osnovu usmene naredbe Opštinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji je isti koristio i kojom prilikom je pronadjena veća količina raznih vrsta opojnih droga i to oko 275 gr bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed 316 Komada tableta koje asociraju na opojnu drogu extasy kao i oko 50 gr suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne dorge, a sa događajem je upoznat nadležni tužilac KT Mostar.”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...