STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 02. Mar. 2024  

  • 0

S kišom ili lokalnim pljuskovima, uglavnom u južnim, zapadnim i sjevernim područjima. Intenzivnije padavine u sjevernim i zapadnim područjima Hercegovine, a u ostalim dijelovima samo ponegdje. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab od umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16, na sjeveru i sjeveroistoku zemlje do 19 stepeni.

U nedjelju u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Povremeni lokalni pljuskovi se očekuju u Hercegovini i ponegdje u sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 13 do 19 stepeni.

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne se očekuje kiša, uglavnom u južnim i zapadnim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 13 do 19 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme s kišom, uglavnom u centalnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 11 do 18 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...