JOŠ JEDAN UŽASAN DOGAĐAJ U SRBIJI: Otac ubio sina pa pokušao samoubistvo

Motivi nisu poznati, a kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, u domaćinstvu nije ranije prijavljivano porodično nasilje.

  • Hronika

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

U Vladimirovcima kod Šapca dogodila se strašna proodična tragedija kada je otac iz lovačke puške pucao na sina (37) i usmrtio ga.

Kako je za portal Nova.rs nezvanično potvrđeno iz MUP Srbije, otac je, poslije zločina pokušao i da sebe ubije pucnjem iz puške, ali je preživio.

On je tživotno je ugrožen i prebačen je u bolnicu.

Motivi nisu poznati, a kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, u domaćinstvu nije ranije prijavljivano porodično nasilje.

Policija trenutno obavlja uviđaj, a u toku je istraga o ovom nemilom slučaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...