VUČIĆ SE OBRUŠIO NA PJEVAČA JER MU JE UPUTIO KRITIKU: "Kad kažete nešto ružno protiv Vučića – tog momenta i Topalko postaje naučnik i genije"

Pjevač je poručio i da kada bi on bio predsjednik države ne bi bio rijaliti zvijezda koja se 24/7 pojavljuje na svim mogućim televizijama, kao i da ne treba predsjednik da bude PR menadžer svakog ministarstva i da svaki dan po 16 puta izađe i priča o stvarima koje uzgred nemaju ni 10 posto istine.

  • Regija

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Pjevač Milan Topalović Topalko izjavio je danas da Vučić ne treba da maltretira ljude i da ih zastrašuje, a ubrzo nakon toga stigao je odgovor predsjednika Srbije. Na sjednici Gradskog odbora SNS-a večeras Vučić je istakao da onog momenta kada kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića - čak i "Topalko postaje naučnik i genije".

Predsjednik Srbije je u svom stilu reagovao na to što je pjevač prvo izrazio nezadovoljstvo nakon što je emisija u kojoj je gostovaoprekinuta kako bi se predsjednik Srbije obratio naciji, a zatim u svom razgovoru za Nova.rs objasnio da predsjednik države treba da radi svoj posao u skladu sa svojim ovlaštenjima.

"To svakodnevno pojavljivanje na udarnim terminima psihički loše utječe na mene i ja to ne volim da gledam. Jednostavno – neka otvore svoj privatni kanal pa nek po cijeli dan stavljaju ono što oni misle da treba da stave. Evo, ima Pink televizija, pa je moglo tamo da se prenosi šta god želi. A i inače je gotovo svaka televizija njihova. Hoće da pretvore svaki medij u rijaliti program, od čega se ja ježim. To je odvratno", poručio je Topalko.

Pjevač je poručio i da kada bi on bio predsjednik države ne bi bio rijaliti zvijezda koja se 24/7 pojavljuje na svim mogućim televizijama, kao i da ne treba predsjednik da bude PR menadžer svakog ministarstva i da svaki dan po 16 puta izađe i priča o stvarima koje uzgred nemaju ni 10 posto istine.

"Ne treba da maltretira ljude i zastrašuje svakodnevnim izjavama. Ko mu je kriv za to? Je l’ on vodi zemlju 10 godina, da li sam ja kriv za stanje u zemlji? Mi vozimo u rikverc 15 godina Zašto? Zato što Mitrovići i svi ostali muljatori i prevaranti vladaju zemljom. Ko god ima kvaliteta postidi se i skloni u stranu jer je nepodoban. Podoban je onaj koga je neko stranački postavio, teletabis koji nema veze sa svojim poslom. I mi očekujemo da treba da nam napreduje zemlja? Zemljom ne treba da upravlja čovek, političar, već sistem koji je napravljen kvalitetno i koga svi treba da se pridržavaju. A ne jedan čovek i jedna stranka.“

Predsjednik Srbije je Topalkovu izjavu pročitao, ali pjevačeva kritika mu očigledno nije baš prijala, jer je na nju reagovao samo nekoliko sati kasnije na sastanku Gradskog odbora SNS-a u Šumicama.

Ako već ne smijete Đilasa da stavite, stavite lijepo Mihael Rot, Šider, Šenah – to je vaša lista za Beograd, a možete na to da dodate koga hoćete i Bodirogu i Topalka… Sve ćemo da vas pobijedimo zajedno. Znate šta je dovoljan uslov da ne budete krezubi i da postanete drugosrbijanac, da kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića – tog momenta i Topalko postaje naučnik i genije, isti je kao Rot i Šider, svi su isti samo ako će da kažu nešto ružno protiv nas. I da dođu iz šume tog dana biće najbolji na svijetu i najmoderniji“, poručio je Vučić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...