OVO SE RIJETKO VIĐA: Pogledajte golčinu Mbappea zbog koje je utakmica morala biti prekinuta…

Nakon slavlja u prvom meču u Parizu rezultatom 2:0, PSG je sinoć u gostima također slavio sa 2:1 i sa ukupnih 4:1 izborio plasman među osam ekipa u ovogodišnjoj Ligi prvaka.

  • Sport

  • 06. Mar. 2024  

  • 0

Kylian Mbappé već u 15. minuti susreta zatresao je mrežu Real Sociedada. Bila je to solo akcija u kojoj je čudesni Francuz loptu dobio u dosta teškoj situaciji, ali se uspio snaći. Njegov udarac bio je toliko precizan da golman Remiro nije mogao apsolutno ništa.

Jakim udarcem na drugu stativu napadač PSG-a doslovno je rasparao mrežu zbog čega je nastavak utakmice morao biti odgođen tri minute. Situacija je to koja je ostavila u nedoumici igrače i trenere koji su mislili da se možda čeka mišljenje VAR-a. Čak je i Luis Enrique pitao četvrtog suca što se događa i jeli sve u redu s pogotkom, ali jedino što se čekalo bilo je popravak mreže.

Mbappeov pogodak pogledajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...