KADA ZA TO DOĐE VRIJEME: Mariju Šerifović pitali kako će sinu objasniti zašto ima samo mamu

Šerifovićeva je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja.

  • Estrada

  • 06. Mar. 2024  

  • 1

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović je u decembru prošle godine, uz pomoć surogat-majke, dobila sina Marija.

Pjevačica je sada otkrila neke detalje o svom nasljedniku.

„Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario donio mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi“, rekla je pjevačica.

Šerifovićeva je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

„Kada za to dođe vrijeme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dijete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi“, ubjeđena je Marija.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savjete i prijedloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

„Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratiilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih savjeta koje sam primjenila. Oduvijek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada“, dodala je ona za Story.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...