KOD SEVERINE SVE PO STAROM: "U mene isto s*anje, mislim stanje... Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi..."

(...) trebale štititi dijete i mene... Trebale...

  • Estrada

  • 07. Mar. 2024  07. Mar. 2024

  • 0

Severina je putem društvenih mreža pozvala pratitelje da se priključe sutrašnjem ženskom "Noćnom maršu".

U najnovijoj objavi otkrila je i da ona nastavlja s obilaženjem sudova.

"Inače, ja po starom. U mene isto s*anje, mislim stanje... Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dijete i mene... Trebale... Sve isto kao i posljednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, hiljaditi put odgovaraj na jedna te ista pitanja.

Ono kad moraš biti fina i koncentrisana, ostaviti dojam... Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija. I opet nikome tišta. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je?

P.S. Hvala Heni Erceg, uzoru i pionirki za prava žena koja u Mladini opisuje, ne samo moju situaciju, nego i situacije hiljade anonimnih žena koje prolaze isto. Zato se vidimo sutra (8. mart) na ženskim marševima...", poručila je Severina i kao svoju lokaciju navela "Apsurdistan".

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...