ODUŠEVLJAVA MODNIM KOMBINACIJAMA: Zendaya privlačila poglede u senzacionalnoj haljini s resicama (FOTO)

Američka glumica i inače oduševljava svojim modnim kombinacijama, a za to je uvelike zaslužan i njezin stilist Law Roach s kojim sarađuje već godinama.

  • Žena

  • 07. Mar. 2024  

  • 0

Kada je riječ o Zendayi, dobro osmišljeni lookovi nisu iznimka, nego pravilo.

Upravo je to ova stylish 27-godišnjakinja potvrdila i na Green Carpet Fashion Awardsima u Los Angelesu kada se pojavila u senzacionalnoj svilenoj haljini od šifona s uzorkom krokodilske kože i zanimljivim detaljima resica modne kuće Roberto Cavalli. Zapravo je riječ o kreaciji iz njegove kolekcije za proljeće/ljeto 2011. godine, a američka glumica outfit je dodatno upotpunila nanizanim narukvicama te minimalističkim okruglim dijamantnim naušnicama.

 Zendaya na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards - 7Zendaya i stilist Law Roach na modnom događanju The Green Carpet Fashion Awards(Foto: AFP) Zendaya i inače oduševljava modnim kombinacijama, a za to je uvelike zaslužan i njezin stilist Law Roach s kojim sarađuje već godinama. Riječ je o modnom stilistu koji je u svojoj bogatoj karijeri imao prilike sarađivati s mnogim drugim slavnim damama od kojih je jedna i legendarna pjevačica Celine Dion. Iako Zendaya nosi kreacije brojnih poznatih modnih kuća, to nije oduvijek bio slučaj.

Kako je njezin stilist otkrio u intervjuu za Vogue, na početku karijere gotovo nitko nije želio sarađivati s njom zbog čega im je bilo izrazito teško pronalaziti outfite za crveni tepih. Sada, naravno, zahvaljujući njezinom planetarnom uspjehu to više nije slučaj, a Zendaya i Roach zajedno redovno oduševljavaju odabirom osebujnih izdanja, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...