ŽELJKA CVIJANOVIĆ ČESTITALA 8. MART: "Jednake mogućnosti žena i muškaraca nisu povlastice već obaveza"

"Ohrabruje činjenica da veliki broj žene u našem društvu obavlja veoma važne i odgovorne funkcije..."

  • Vijesti

  • 07. Mar. 2024  

  • 1

ČlanIca Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku u povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena.

"Upućujem vam najsrdačnije čestitke u povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena, praznika koji slavi žene i njihovu borbu za jednakost i bolji položaj u društvu. 

Jednake mogućnosti žena i muškaraca nisu povlastice već obaveza, zato je i ovaj dan prilika da još jednom ukažemo na potrebu unapređenja njihovog ekonomskog, socijalnog i političkog položaja, kao i na zaštitu od svih oblika diskriminacije i nasilja.

Ohrabruje činjenica da veliki broj žene u našem društvu obavlja veoma važne i odgovorne funkcije. Njihova posvećenost poslu, profesionalizam u radu te briga za porodicu, kao ključnom elementu za budućnost, vrijedni su svakog poštovanja i divljenja.

U tom duhu, još jednom vam čestitam 8. mart i želim mnogo sreće, zdravlja i uspjeh na svim poljima", istakla je Cvijanović, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...