"PRAVDA TEMELJ KOJI SE PONEKAD URUŠI...": Fadil Novalić objavio fotografiju s novim advokatima

"A mi u najtežim trenucima otkrijemo svoju snagu", naveo je Novalić.

  • Mini market

  • 08. Mar. 2024  08. Mar. 2024

  • 7

Fadil Novalić je večeras na društvenim mrežama objavio fotografiju sa svojim novim pravnim zastupnicima Senadom Pećaninom i Elmirom Jahićem.

Novalić je naveo kako je "pravda temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim olujama".

"A mi u najtežim trenucima otkrijemo svoju snagu. Zahvaljujući toj snazi i vjeri, ja ostajem dosljedan istini i ponosan što pripadam svom narodu. Pripadam onima koji ni po cijenu slobode nikada nisu dozvolili da im se pripiše uloga podanika", napisao je Novalić.

"Neka nam i ovo iskušenje posluži kao još jedan podsjetnik da se hrabro nastavimo suprotstavljati teškim izazovima i čuvati svoj identitet. Oni koji su ovo gnusno djelo proveli, nisu ga nikad ni imali", zaključio je on. 

Pravda je temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim...

Objavljuje Fadil NovalićPetak, 8. ožujka 2024.

     

On se zahvalio svim prijateljima za, kako je naveo, ogromnu podršku koju mu daju, kao i vjeru da "ovo nije samo njegova borba, već i borba za očuvanje dostojanstva".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...