HOPA - CUPA PRED KAMERAMA: Slavni glumac pobjesnio na Sharon Stone zbog priče o prisilnom seksu...

Moj posao bio je da ‘samo‘ glumim i to sam im jasno dala do znanja - rekla je Stone u podcastu Louisa Therouxa.

  • Show

  • 13. Mar. 2024  

  • 0

Američki glumac Billy Baldwin (61) obrušio se na Sharon Stone (66) zbog njezinih tvrdnji da ju je producent Robert Evans prisilio da spava s njim kako bi poboljšali hemiju na ekranu i kako bi njihove scene seksa u filmu "Sliver" iz 1993. bile što uvjerljivije.

- Nisam siguran zašto Sharon Stone ne prestaje govoriti o meni nakon svih ovih godina? Je li još zaljubljena u mene ili je i dalje povrijeđena jer sam bježao od njezinog udvaranja? Pa nije li ona svojoj prijateljici Janice Dickinson rekla: ‘Toliko će se zaljubiti u mene da će mu se zavrtjeti u glavi?‘... Imam toliko uznemirujućih i nastranih priča o njoj, ali šutio sam. A mogao bih i ja napisati knjigu o svemu, to bi moglo biti zabavno - objavio je ljutiti Billy na X-u, bivšem Twitteru, očito aludirajući na kolegičine memoare "The Beauty of Living Twice" iz 2021.

Svađu je za Daily Mail komentirala i Claudia Greene, publicistica Janice Dickinson.

- Koliko se sjećam, Sharon mi to nikad nije rekla. Nisam sigurna zašto Billy Baldwin to sad spominje. Obožavam ih oboje, ali to se nikad nije dogodilo, rekla je.

- Pozvao me u svoj ured. Objašnjavao mi je da je on spavao s Avom Gardner i da bih ja trebala spavati s Billyjem Baldwinom, jer ako spavam s njim, on će biti bolji. Kad bih se poseksala s njim, to bi spasilo film... Misliš da će on postati dobar glumac ako ga po**bem? Nitko nije tako dobar u krevetu. Možda su trebali angažirati talentiranog glumca, nekoga ko bi mogao dobro odraditi svoju scenu i zapamtiti sve rečenice. Naravno, na kraju su mene smatrali teškom jer sam im rekla da me izostave iz tog svog sranja. Moj posao bio je da ‘samo‘ glumim i to sam im jasno dala do znanja - rekla je Stone u podcastu Louisa Therouxa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...