RIJETKO SE SKUPA POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Ko je samozatajna supruga Enisa Bešlagića, znaju se već...

Otkrio je kako je Sabina reagirala na njegovu novu ulogu i bi li je nazvao svojom obožavateljicom.

  • Estrada

  • 16. Mar. 2024  16. Mar. 2024

  • 1

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić oduševio je publiku u rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu gdje je izveo svoju predstavu "Da sam ja neko" o svom životu, a u kojem mu je jedna od najvećih podrški njegova supruga Sabina.

Njih dvoje poznaju se gotovo cijeli život, prije nego su se zaljubili bili su najbolji prijatelji i danas slove kao jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova domaće scene.

Enis je član žirija osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a uoči početka emitiranja, otkrio je kako je Sabina reagirala na njegovu novu ulogu i bi li je nazvao svojom obožavateljicom.

"Ne bih ja rekao da je ona moja obožavateljica, ne bih ja to tako nazvao, a taj show je zabavan i ima neku posebnost, obiteljski smo to voljeli gledati zajedno. Pa je lijepo biti iznutra, pa su moji doma ponosni što to radimo", kazao je Enis za In magazin.

alt

Bešlagići su samozatajan par i ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, no gdje god dođe lijepa Sabina je pravi mamac za poglede i ukrade pažnju svom poznatom suprugu s kojim je dobila i dvoje djece, kćer Asju i sina Maka, pišu hrvatski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...