KRALJ IBI, I NE BI: Denis Bećirović najavio posjetu Belgiji i mogući susret sa "KRALJOM" Filipom! (VIDEO)

„Imam namjeru da razgovaram sa najvećim dužnosnicima Belgije. Moguć je čak i susret sa kraljom Belgije, Filipom“, najavio je bošnjački član Predsjedništva BiH

  • Mini market

  • 17. Mar. 2024  

  • 0

Denis Bećirović od 16. marta prvi put predsjedava Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Tim je povodom gostovao na Bosanskohercegovačkoj radioteleviziji (BHRT), gdje je govorio o svojim planovima na unutarnjepolitičkom i vanjskopolitičkom planu tokom predsjedavanja državnim Predsjedništvom.

Bećirović je najavio da će njegova prva posjeta biti krajem ovoga mjeseca, vjerovatno 24. marta, Kraljevini Belgiji, koja trenutno predsjedava Evropskom unijom.

„Imam namjeru da razgovaram sa najvećim dužnosnicima Belgije. Moguć je čak i susret sa kraljom Belgije, Filipom“, najavio je bošnjački član Predsjedništva BiH.

Do posjete Bećirovića Belgiji ostalo je još desetak dana, dovoljno vremena da doktoru nauka i kolektivnom predsjedniku Bosne i Hercegovine neko od njegovih brojnih savjetnika objasni da će susresti sa KRALJEM, a ne sa KRALJOM.

Dakle, neka prije njegovog puta u Brisel neko kompetentan porazgovara o tome sa Bećirovićem, pardon Bećirovićom!

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...