OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI: Udario ih drug, poznavali se odmalena

Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov drug.

  • Hronika

  • 17. Mar. 2024  

  • 0

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su nastradala dva mladića, Gornji Milanovac je zavijen u crno. Mladići koji su poginuli na licu mesta, ali i mladić koji ih je udario poznavali su se od malih nogu.

Sva trojica su se poznavala. Divni i dobri, mladići za primer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola Š. (23) bio je zaposlen u auto-servisu, a Radovan B. (23) bio je talentovani fudbaler, pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Do teške tragedije došlo je najverovatnije kada se vozilo u kom su se nalazila dvojica nastradalih nije zaustavilo na znak stop, a onda je automobil kojim je upravljao A.O. (22) udario u njih. On je zadržan jer je vozio neprilagodjenom brzinom.

Dečko koji ih je udario je takođe pošten i dobar mladić, njihov drug. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro vam da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku, dodaju građani.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila dvojica mladića dogodila se na raskrsnici Kursuline i Ulice Miloša Velikog, oko 1 sat i 40 minuta nakon ponoći.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...