VUČIĆ DRAMATIČNO: "Predstojeći mjeseci odlučujući za srpski narod. Najteži u posljednjih 20 godina..."

Kaže da su sve ovo vrijeme pokušavali da ga plaše i zastraše.

  • Regija

  • 17. Mar. 2024  

  • 5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na komemorativnoj akademiji povodom 20 godišnjice od dešavanja na Kosovu 17. marta 2004, da će predstojeći mjeseci biti od odlučujućeg značaja za srpski narod i u političkom smislu, vjerovatno najteži mjeseci u posljednjih 20 godina.

Istakao je da su predstojeći mjeseci od odlučujućeg značaja za srpski narod i da će o tome nešto više govoriti za samo sedam dana.

"I to ne samo u Srbiji, već u cijelom regionu. Predstojeći mjeseci će u ekonomskom smislu biti odlični i donijeti mnogo blagodati našem narodu. U političkom smislu, vjerovatno najteži mjeseci u poslednjih 20 godina", kazao je Vučić.

Kaže da su sve ovo vrijeme pokušavali da ga plaše i zastraše.

"Dok su pokušavali da kroz trikove iznose ucjene, pokušavali da mi objasne kako ću loše da prođem, ako ne budem slušao i služio onima koji su najmoćniji. Hoću samo da kažem - vi svoj posao radite, a ja ću svoj. A moj posao je da kažem da sam dao sve od sebe, da se borim za naš narod na Kosovu zajedno sa mnogo časnih i divnih ljudi, u vladi i na svim drugim mjestima i da smo uvijek radili u najboljoj vjeri za naš narod", naveo je Vučić.

Zapitao je da li je to uvijek bilo uspešno - pa nije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...