HOROR U HERCEGOVINI: Uhapšen državljanin Srbije zbog spolnog odnosa sa maloljetnicom...

Oglasila se policija.

  • Hronika

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Policija u Mostaru uhapsila je 32-godišnjeg državljanina Srbije zbog spolnog odnosa s maloljetnicom, doznaje se u ponedjeljak u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako se ističe u policijskom izviještaju, 16. marta oko 13 sati djelatnici policije su, postupajući po obavijesti MUP-a Kantona Sarajevo i PU Hadžići, na lokalitetu naselja Vrapčići, pronašli i lišili slobode osobu M.J. (1992.), državljanin Srbije te malodobnu žensku osobu koja se udaljila od kuće bez znanja svojih roditelja.

"M.J. je zadržan u službenim prostorijama radi obavljanja kriminalističke obrade nakon čega je Odjel općeg kriminaliteta MUP-a HNK podnio Izvještaj Kantonalnog tužiteljstvu Mostar za osobu M.J. zbog počinjenog kaznenog  'spolni odnos s djetetom' iz čl.207 KZ F BiH", dodaju iz policije. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...