MARINIKA TEPIĆ PODBOLA BUDUĆU PREDSJEDNICU SKUPŠTINE SRBIJE: "I SNS se stidi Ane Brnabić"

Poslanik SNS Vladimir Orlić ponovio je optužbe na račun Marinike Tepić da je "potpisala" zahtjev za nezavisno Kosovo, ponovo dodavši da su "Šenah, Šider i Viola fon Kramon" saveznici opozicije.

  • Regija

  • 18. Mar. 2024  

  • 0

Poslanica opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da danas u Parlamentu niko ne priča o Ani Brnabić iako je njen izbor za predsjednika skupštine jedina tačka dnevnog reda.

"I Srpska napredna stranke(SNS) se stidi Ane Brnabić pa priča o svemu drugom, samo ne o njoj. Pročitana je elementarna biografija koju smo dobili, gde je rođena, gde se školovala, a nema dela: korupcija, kriminal, partija, mafija, bratija“, rekla je Tepić u Skupštini.

Poslanik SNS Vladimir Orlić ponovio je optužbe na račun Marinike Tepić da je "potpisala" zahtjev za nezavisno Kosovo, ponovo dodavši da su "Šenah, Šider i Viola fon Kramon" saveznici opozicije.

I poslanik SNS Milenko Jovanov odgovorio je da je netačno da nije govorio o Ani Brnabić, već je govorio o okolnostima koje je čekaju i izazovima u vođenju skupštine.

Jovanov je, pošto kao predlagač nema ograničeno vrijeme za govor, u nastavku nastavio da govori o poslanicima opozicije, o tome ko "zamišlja golog Gorana Vesića", ko je psihopata i pozivao Slavicu Đukić Dejanović da mu pomogne "jer nema iskustva sa pacijentima".

Konstitutivna sjednica Skupštine Srbije nastavljena je danas, a na dnevnom redu je izbor predsjednika Skupštine, potpredsjednika i radnih tijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...