POTEZ ZA ŽUTI KARTON: Albanski premijer odgurnuo novinarku (VIDEO)

Lokalni mediji pišu da se Rami nije svidjelo pitanje koje mu je reporterka televizije SIRI postavila.

  • Evropa

  • 19. Mar. 2024  

  • 0

Premijer Albanije Edi Rama je danas tokom konferencije za novinare odgurnuo novinarku nakon što mu je postavila pitanje. Lokalni mediji pišu da se Rami nije svidjelo pitanje koje mu je reporterka televizije SIRI postavila.

"Zašto novac albanskih poreznih obveznika ide u novu luku dok se u sadašnjoj luci Drač prodaju stanovi privatnog investitora?", pitala je novinarka Ramu, nakon čega ju je odgurnuo.

Sve su zabilježile kamere. Novinarka mu je rekla: "Molim vas, ne dirajte me više". Premijer Albanije je ranije rekao da su Albanci investirali u luku Drač i da je ta luka bila i ostala albanska.

"Porto Romano bit će as Albanaca i Albanije. Albanci će imati puno prihoda od nje nakon što se izgradi", izjavio je Rama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...