MODNI DODACI: Zaboravljeni trend vraća se u velikom stilu, nakit u ovoj boji viđat ćemo posvuda (FOTO)

Modni dodaci poput nakita u stanju su i najobičniju odjevnu kombinaciju odvesti na sasvim novu razinu, a sudeći po nadolazećim kolekcijama vodećih bendova u svijetu mode, na velika vrata vraća se ovaj zaboravljeni trend nakita.

  • Žena

  • 19. Mar. 2024  

  • 0

‘It’ komadi nakita koje će brojne fashonistice u narednim mjesecima poželjeti dodati u svoju kolekciju nesumnjivo su oni od crnog emajla, smole i oniksa koji se sjajno uklapaju u estetiku minimalizma.

 Crna se posljednjih tjedana pronašla u središtu pozornosti zahvaljujući novim kolekcijama vodećih brendova, namijenjenih novoj sezoni jesen/zima. 

Veličanstvenoj crnoj, dizajner Pierpaolo Piccioli na čelu modne kuće Valentino posvetio je čitavu kolekciju, a crnom bojom obojao je i modne dodatke predvođene naušnicama statement izgleda.

Valentino FW24Foto: Profimedia

Efektne naušnice u crnoj boji, u nadolazećim kolekcijama istaknuli su i brendovi poput francuskog BalmainaMuglera i talijanskog Fendija, pa se sa sigurnošću može tvrditi da će ove godine ostaviti značajan trag na modnoj sceni.

Balmain FW24Foto: ProfimediaMugler FW24Foto: ProfimediaFendi FW24Foto: Profimedia

Bezvremenski, moćan i neosporno elegantan, crni nakit već je osvojio brojne dame iz svijeta slavnih, kao i street style zvijezde.

Uvijek spremna za modna eksperimentiranja, glumica Tracee Ellis Ross nakit crne boje istaknula je u nekoliko prilika na crvenom tepihu tokom nove sezone nagrada u Hollywoodu, navodi Tportal.hr.

Tracee Ellis Ross na 35. dodjeli nagrada Producers Guild of America

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...