"BiH JE NAJOPASNIJI IZVOR TERORIZMA": Dodik prozvao Federaciju BiH zbog nespremnosti da se suoče s prijetnjama za građane

"Ne možemo zatvarati oči pred očiglednim prijetnjama i BiH konačno mora početi rješavati ovo pitanje", istakao je Dodik

  • Politika

  • 19. Mar. 2024  

  • 2

BiH jeste najopasniji izvor terorizma u Еvropi, a to je navedeno i u američkim izvještajima.

Ovo je na društvenim mrežama poručio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, dodajući da je ambasador Bojan Vujić samo iznio činjenično stanje i da hajka u Federaciji BiH protiv ambasadora, kako je naveo, pokazuje njihovu nespremnost da se suoče s ovom velikom prijetnjom za BiH i region.

"Nepotrebna je i samo nas udaljava od rješenja i time dovodi u opasnost sve građane u BiH. Ne možemo zatvarati oči pred očiglednim prijetnjama i BiH konačno mora početi rješavati ovo pitanje", istakao je Dodik na platformi “X”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...