BEĆIROVIĆ ODGOVORIO NA DODIKOVE UVREDE: "On često vrijeđa, jer svako daje ono što ima. Živjela naša nepokoriva domovina BiH"

Ističe kako Dodik često vrijeđa ljude jer “svako daje ono što ima”.

  • Mini market

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 2

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović odgovorio je na društvenim mrežama predsjedniku bh. entiteta Republika Srpska Miloradu Dodiku odgovarajući na uvrede koje je na njegov račun.

"'Snaga' predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika su uvrede, moja snaga su argumenti i činjenice. Dodik afirmira primitivizam, a ja pristojnost".

Ističe kako Dodik često vrijeđa ljude jer “svako daje ono što ima”.

“Moje je da nastavim ozbiljno, odgovorno i uporno raditi za sve ljude u našoj državi. To je najbolji odgovor”, naglasio je Bećirović i dodao kako brojne napade Dodika doživljava kao dodatni podstrek u borbi za napredniju i pristojniju državu.

Potom je dodao:

“Živjela naša nepokoriva domovina Bosna i Hercegovina”. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...