KOD DRAŠKA NA IFTARU: Pogledajte naizgled nespojivu ekipu u Banjoj Luci - Isak čak nije otišao helikopterom (VIDEO)

Prema onome što u javnosti predstavljaju, naizgled nespojiva ekipa sastala se na iftaru u jednom banjalučkom restoranu.

  • Mini market

  • 20. Mar. 2024  

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak boravio je jučer u Banjoj Luci povodom iftara kojeg je, pretpostavljamo, kao i prošle godine organizirao aktuelni gradonačelnik grada na Vrbasu Draško Stanivuković. O ovoj posjeti mediji nisu bili informirani, tek je Isak na Instagramu objavio fotografiju iz Banje Luke.

Prema onome što u javnosti predstavljaju, naizgled nespojiva ekipa sastala se na iftaru u jednom banjalučkom restoranu.

Iz Gradske uprave Banja Luka je saopšteno da je Stanivuković bio na iftaru kako bi poslao "poruke suživota, međusobnog poštovanja, ljubavi i praštanja".

„Danas sa iftara šaljemo poruke suživota, međusobnog poštovanja, ljubavi i praštanja, ali ono što je iznad svega je da je Banjaluka mjesto u kome se svako može osjećati prijatno i srećno“, naveo je Stanivuković.

Iako nije poznato ko je zvanično domaćin, na ovoj večeri su se i našli predsjedavajući Gradskog vijeća Sarajeva Jasmin Ademović, v. d. direktora KCUS-a Alen Pilav, direktor BH Telecoma Amel Kovačević...

Isak je za N1 pak otkrio da je u Banju Luku došao automobilom, a ne helikopterom.

„Razmišljao sam da dođem helikopterom, ali pošto nas je malo više i pošto smo došli na iftar i nemamo obavezu da se brzo vratimo u Sarajevo, došli smo vozilima. Da nas je bilo jedno dvojica, trojica, sigurno bismo došli helikopterom, tako da to nije ništa sporno, ja se vozim helikopterom i voziću se i dalje, sad planiram nabaviti još bolji, još kvalitetniji“, rekao je on.

   

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...