USPJELI GA DOVESTI IZ BAYERNA, A SAD GA SE ŽELE RIJEŠITI: Robert Lewandowski napušta Barcu i pravi senzacionalan transfer?

Poljski napadač bi mogao napraviti senzacionalan transfer u ljetnom prelaznom roku ove godine

  • Zabava

  • 20. Mar. 2024  20. Mar. 2024

  • 0

Poljski fudbaler i član Barcelone, Robert Lewandowski, mogao bi u ljetnom prelaznom roku ove godine napraviti senzacionalan transfer i otići u Atletico Madrid.

Kako pišu španski mediji, Blaugrana se želi riješiti Poljaka, s obzirom na to da je njegova plata preveliki teret za budžet katalonskog velikana.

Tako je plata od 27 miliona eura, koju prima Lewandowski na godišnjem nivou, postala prevelika za budžet katalonskog velikana, posebno za fudbalera u tim godinama, prenosi Oslobođenje.

Zbog svega toga, Blaugrana je krenula pripremati teren za ljeto, a za njegove usluge kao zainteresovani klub se odmah javio Atletico.

"Barcelona se želi riješiti Poljaka. Njegova plata je preveliki teret za Barcelonin Budžet. Usprkos tome što Lewandowski ugovor sa Barcelonom ima do ljeta 2026. godine, Katalonci su krenuli pripremati teren za ljeto, a kao zainteresovani klub za njegove usluge se javio Atletico Madrid", pišu španski mediji.

Ukoliko se transfer realizuje, sasvim sigurno je da će svi biti iznenađeni njegovim izborom novog kluba, a s obzirom na to da poljski fudbaler ima ugovor sa Kataloncima, Atletico Madrid će za njegove usluge morati isplatiti i određenu odštetu. Iznos koji Blaugrana traži u ovim trenucima nije poznat. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...