JEDNOSTAVNO I ELEGANTNO: Kraljica Rania u modelu hlača koji će uskoro preplaviti i naše ulice (FOTO)

Jordanska kraljica Rania posjetila je urede Fonda za budućnost siročadi Al Aman, gdje se susrela sa grupom mladih bez roditelja.

  • Žena

  • 20. Mar. 2024  

  • 0

Kraljica, koja je pokrenula Fond 2006. godine, poručila je da je ponosna na uspjehe mladića i djevojaka te dodala da bi trebali biti ponosni na sebe i sve ono su postigli svojim napornim radom.

 

Kraljica se susrela sa skupinom mladih bez roditeljaKraljica se susrela sa skupinom mladih bez roditelja (Foto: Profimedia)

Iako kraljica ne bježi od odvažnih, jarkih boja, za ovu priliku prigrlila je takozvani latte stil odijevanja, koji karakteriziraju neutralne bež i smeđe nijanse.

Tako se njezina jednostavna i elegantna kombinacija sastojala od dugog bež pletiva u kombinaciji s krem hlačama i smeđim cipelama.

Kraljica RaniaKraljica Rania (Foto: Profimedia)

Pletivo je dio ponude modne kuće Palmer Harding. Osim povišenog ovratnika, krase ga detalj na vezanje i prorez na prednjoj strani.

I dok komade poput toga već pospremamo na dno ormara, hlače poput tih koje nosi kraljica Rania sigurno će u nadolazećem razdoblju biti čest prizor i na našim ulicama.

Svijetle boje i široke nogavice mnogima su, naime, idealan spoj za topliji dio godine, a ovakav model funkcionira savršeno u raznim prilikama, od odlaska na posao do večernjih druženja s prijateljicama, navodi Zadovoljna.hr.

Kraljica Rania prigrlila je latte stil odijevanja(Foto: Profimedia)

Kraljica Rania jednostavno izdanje upotpunila je s minimalnim modnim dodacima, među kojima se isticao ručni sat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...